Listed on : www.airbnb.com                                     Hous on map 

Apartmani za odmor u obiteljskoj kući u gradu Hvaru

Slike kuće

Pet minuta hoda od samog centra u mirnom djelu grada zvanom "Lučica" nalazi se naša obiteljska kuća koja je od svih važnijih objekata (trgovina,ljekarna,banka,...) udaljena do 500 metara. Kuća je od mora i najbliže plaže udaljena 100 metara i posjeduje vlastiti parking.
U ponudi imamo četri apartmana i svi su klasično uređeni i posjeduju sve za ugodan odmor, a idealan su smještaj ako želte odmor provesti daleko od buke, prometa i stresne svakodnevnice.

Naše apartmane su mnogi odabrali za svoj odmor, nadamo se da ćete i vi.

APARTMAN A1 (2+1)

Slike apartmana A1

Apartman A1 se nalazi na prvom katu kuće. Tip apartmana je studio i adekvatan je za smještaj do tri osobe. Sastoji se od sobe s bračnim krevetom i pomoćnim ležajem, kupaonice (wc, tuš kada i umivaonik), kuhinje sa svim potrebnim priborom za spravljanje i konzumiranje jela, te dva balkona okrenuta u smjeru jugozapada.
Apartman je klimatiziran i ima sat-tv.

APARTMAN A2 (2+1)

Slike apartmana A2

Apartman A2 se nalazi na prvom katu kuće. Apartman je adekvatan za smještaj do tri osobe. Sastoji se od sobe s bračnim krevetom i pomoćnim ležajem, kupaonice (wc, tuš kada i umivaonik),  kuhinje sa svim potrebnim priborom za spravljanje i konzumiranje jela, te balkonom.

Apartman je klimatiziran i ima sat-tv.

STDIO APARTMAN A3 (2)

Slike apartmana A3

Apartman A3 se nalazi na drugom katu kuće. Tip apartmana je studio i adekvatan je za smještaj do dvije osobe.  Sastoji se od sobe s bračnim krevetom, kupaonice (wc,kada i umivaonik), mini kuhinje sa svim potrebnim priborom za spravljanje i konzumiranje jela, te balkonom u smjeru jugozapada i s pogledom na more.
Apartman je klimatiziran i ima sat-tv.

SOBA S MINI KUHINJOM I KUPAONICOM A4 (2)

Slike sobe A4

Soba A4 se nalazi na drugom katu kuće i adekvatna je za smještaj do dvije osobe. Sastoji se od sobe s bračnim krevetom, kupaonice (wc,tuš kada i umivaonik), mini kuhinje i terase. U mini kuhinji se nalazi sav potreban pribor za spravljanje i konzumiranje jela.

Soba je klimatizirana i ima sat-tv.